Tuotetieto

4 syytä valita hajusteeton hiustuotesarja – nyt minikoossa myös matkakassiin!

13.3.2023, Four Reasons

Tiesitkö, että jopa 30 % suomalaisista kokee tuoksuherkkyysoireita? Jos kuulut tähän joukkoon, sinulla on herkkä ja kutiseva iho tai tahdot omalta osaltasi vähentää ympäristön kemikaalikuormitusta, ovat hajusteettomat ihon- ja hiustenhoitotuotteet paras valinta.

Four Reasons No Nothing

Hajusteettomia hiustuotteita kaupan hyllyltä etsiessä tulee usein ilmi kaksi ongelmaa: tuotteiden ulkonäkö tylsistyttää, eivätkä niiden ominaisuudet vastaa oman hiustyypin tarpeita. Takuuvarmasti ärsyttää. Kun tuotevalinnassa joutuu jo luopumaan hajusteista, ei kompromisseja enää tahtoisi tehdä tuotteen muiden ominaisuuksien, kuten ylellisen koostumuksen, ulkonäön tai ekologisuuden suhteen.

Hyviä uutisia! Kampaamoiden, Sokoksen ja apteekkien hyllyiltä löytyy nyt kampaamolaatuinen, hajusteeton hiustuotesarja, josta löydät luottotuotteet sekä pesuun että muotoiluun. Listasimme neljä syytä valita hiustuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

#1 Ei hajusteita

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.

#2 Ei tyhjiä lupauksia

Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Allergiatunnus on tuotteen laadun ja luotettavuuden osoitus. Se takaa, etteivät tuotteet sisällä seuraavia ainesosia:

  • Hajusteita
  • Tuoksuja
  • Eteerisiä öljyjä
  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia
  • Mykerökukkien ainesosia
  • Fenyleenidiamiineja
  • Formaldehydiä ja sen vapauttajia

#3 Ei kompromisseja

Vihdoin hajusteettomia, herkän ihon hiustuotteita, joita ostaessa ei tarvitse tinkiä laadusta. Four Reasons No Nothing -sarjasta löydät shampoot ja hoitoaineet neljälle eri hiustyypille, joten voit valita juuri itsellesi sopivimmat riippuen siitä, kaipaavatko kutrisi kosteutta, tuuheutta, hiusvärin ylläpitoa vai vaurioiden korjausta.

Runsaasti vaahtoavien shampoiden ja ravitsevien sekä kiiltoa antavien hoitoaineiden lisäksi sarja pitää sisällään muotoilutuotteet vaativampaankin käyttöön. Tuotesarjan pakkausdesign on juuri uudistettu, ja kauniit pullot ja purkit voi hyvin mielin asettaa esille kylpyhuoneen paraatipaikalle.

#4 Ei mitään ylimääräistä

Four Reasons No Nothing -tuotesarjan pakkaukset on valmistettu biopohjaisesta sokeriruokomuovista.

Biomuovien käyttö vähentää öljyriippuvuutta ja niiden valmistuksen hiilidioksidipäästöt ovat pienemmät kuin perinteisellä muovilla. Pakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä. Kaikki sarjan tuotteet ovat 100 % vegaanisia eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Lupaus siitä, ettei tuotteissa ole mitään ylimääräistä, tarkoittaa meille myös ylimääräisten kuljetusmatkojen ja välikäsien karsimista. Four Reasons No Nothing -tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteet valmistetaan Suomessa tehtaallamme, jossa käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa. Sarjan aerosolituotteet, kuten hiuslakat, valmistetaan Ruotsissa.

Hajusteettomat, herkän ihon No Nothing -hiustuotteet myös matkakokoisina – valitse suosikkisi mukaan myös viikonloppukassiin!

Jokainen tietää, ettei anopin luona tai hienoimmassakaan hotellissa ole aina omille hiuksille sopivia hajusteettomia shampoita, hoitoaineita tai muotoilutuotteita. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä tästä eteenpäin löydät valikoimastamme matkakokoisina Four Reasons No Nothing -muotoilutuotteiden suosikit: Sensitive Dry Shampoon, Sensitive Heat Protection Sprayn, Sensitive Strong Moussen ja Sensitive Strong Hairsprayn. Lisäksi suosittelemme nappaamaan laukkuun Sensitive Moisture -shampoon ja -hoitoaineen. Tällä kombolla pärjää takuuvarmasti ihanan staycationin tai mummolassa vierailun ajan!

3.8 9 arviota
Kerro mielipiteesi

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit