Four Reasons Nature

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Volume Texture Mist

Tuuheuttava suihke antaa hennoille hiuksille pitoa ja pysyvää nostetta, luonnollisesti!

18,90 €

Kyllä kiitos!

Four Reasons Nature

Jos tunnet kemikaalikuorman nujertavan painon ja olet kyllästynyt tekemään kompromisseja hiustuotteiden suhteen, valitse Four Reasons Nature. Olemme luoneet Nature-luonnonkosmetiikkasarjan sinulle, joka kaipaat hiustuotteiltasi luonnollista hoivaa ja pitoa. Nature on täynnä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa shampoista hoitotuotteisiin ja muotoiluun.

Sarjasta löydät oikeat luonnonkosmetiikkatuotteet jokaiselle hiustyypille ja -ongelmalle: saat luonnollista apua hiusten kuivuuteen, käsittelyistä aiheutuneisiin vaurioihin, volyymin puutteeseen sekä värjättyjen hiusten suojaamiseen. Nature-tuotesarjassa käytetyt raaka-aineet ovat aina vähintään 99 % luonnosta peräisin ja 100 % vegaanisia. Huomaathan myös värikkäät, kauniit pakkaukset: luonnonkosmetiikka ei ole koskaan näyttänyt yhtä herkulliselta!

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Kampaamolaatuista luonnonkosmetiikkaa
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Luonnonkosmetiikkaa jokaiselle (hius)tyypille

Kaikilla Four Reasons Nature-tuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, mikä takaa raaka-aineiden luonnollisuuden sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuden. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tuotteiden vastuullisuuden tai luonnollisuuden tarkistamisesta – teimme sen puolestasi! Nature on eettistä luksusta, joka ottaa myös ympäristön huomioon. 

Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkatuotteet on kehitetty korostamaan käyttäjänsä kauneutta luonnollisella tavalla. Kestävän kehityksen mukaisesti Suomessa valmistetut, neljään eri linjaan jaotellut luonnonkosmetiikkahampoot ja -hoitoaineet tekevät hiuksistasi kauniit ja elinvoimaiset. Viimeisen silauksen kampaukseesi luovat tämän luonnonkosmetiikkasarjan muotovaahto, lämpösuojasuihke ja aerosoliton hiuskiinne.

Lue täältä vinkit oikean luonnonkosmetiikkashampoon valintaan.🌸

Kuten Nature-sarjan luonteeseen kuuluu, myös pakkaukset on tehty luontoa säästäen kierrätysmuovista. Kun luopumisen aika koittaa, voit myös kierrättää pakkaukset uudelleen!

Psst! Kampaamoalan ammattilehti Pinnin kokoama kauneustoimittajien raati palkitsi Four Reasons Nature -hiustuotesarjan vuoden 2020 parhaana innovaationa! 

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 11 välinettä itseltäsi näyttämiseen

PalkiTtuA luonNOn-kosmetiIkKaA

Cosmos Natural -sertifikaatti takaa laadun ja luonnollisuuden.
Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta peräisin

It’s a beautiful day to be you.

Tilauksesi pakataan kartonkiin, josta 75 % on kierrätettyä materiaalia.

ParempiA hiuspäivIÄ 100 % vegaAnISesti!