Inspiraatio Uutiset

5 kevään trendikkäintä naisten hiusmallia – katso kuvat!

14.2.2020, Elisa

Kevään 2020 hiustyyleissä nousevat vahvasti esiin 1960-luvun tyylivaikutteet. Hiustyylit vaihtelivat 60-luvulla laidasta laitaan, hyvin silotelluista kokonaisuuksista aina rentoihin, luonnollisiin ja boheemeihin lookeihin. Rennot, harkitun sotkuiset viimeistelyt, silotellut tyylikkäät laineet, luonnolliset sävyt tai kantaa ottavat värit – hiustyyli saa kuvastaa kantajansa persoonaa. Voit olla juuri sellainen, kuin Sinä olet.

Four-Reasons-Collection making-of Luxima

Four Reasonsin kevään hiusmuotikokoelma, 60’s Shades, on tribuutti 1960-luvun rohkeaa itseilmaisua korostaneelle tyylivallankumoukselle. Kevään trendikkäin hiustyyli on kantaaottava – nämä ovat viisi tämän hetken ajankohtaisinta hiustyyliä:

#1 The Bombshell

Ranskalainen näyttelijätär Brigitte Bardot vedetään usein keskusteluun mukaan, kun puhutaan 60-luvun tyyli-ikoneista. Rebekalle luomamme ”half-up, half-down bouffant” on Four Reasonsin näkemys Brigitten tavaramerkistä ja aikansa suosituimmasta kampauksesta. Brigitte on syy, miksi verho-otsikset täyttävät nykyään somefeedimme, pitkät kerrokset ovat jälleen muodissa ja kampauksiin haetaan nyt enemmän volyymia, kuin aikoihin.

Four-Reasons Collection-Spring-2020 Rebekka 3 1

Rebekan väri toteutettiin näin

Rebekan väri tehtiin muutamaa eri vaalennusraitatekniikkaa sekoittelemalla ja kokonaisuus kruunattiin Four Reasons Luxima -sävytyksellä. Sävyä on helppo ylläpitää kotona Four Reasons Color Mask Treatmentin sävyllä Bronze.

#2 The New Pixie

Täysin vastakkain 60-luvun pitkien hiusten ja isojen kampausten kanssa olivat lyhyet hiukset. Monet naiset alkoivat valita lyhyitä, rohkeita leikkauksia. Maailmankuulu näyttelijälaulajatar Liza Minnelli kantoi yhtä tunnetuimmista pixie-malleista 60-luvulla. Liza toi esiin uuden tyylin pitää lyhyttä leikkausta. Pixie oli nyt tyylikäs, leikittelevä, siinä oli kerroksia ja lyhyt otsatukka oli kevyesti hapsutettu. Malli on erityisen toimiva suorille, hennoille hiuksille.

Four-Reasons collection-spring-2020 Julia 3

Julian hiusväri ja sävyn ylläpito

Julian hiukset sävytettiin Four Reasons Optimalla. Halusimme lisätä pixieen twistiä hiusrajoja kehystävästä kontrastivärjäyksestä, joka tuo leikkauksen linjat entistä paremmin esiin. Sävyä on helppo ylläpitää vegaanisella Four Reasons Color Mask Shampoolla sävyssä Pearl tai Rose Gold.

#3 Natural texture

Kun kansalaisoikeusliike sai vauhtia 60-luvulla ja kasvava etninen ylpeys inspiroi ihmisiä, monet lopettivat hiustensa suoristamisen – sen sijaan ihmiset alkoivat korostaa upeita kiharoitaan, jotka usein myös leikattiin pyöreään muotoon, jotta kiharat nousivat entistä vahvempina esiin. Afro edusti joillekin poliittista kannanottoa, mutta se myös korosti ihmisten yksilöllisyyttä sekä tyylillistä valinnanvapautta.

Marsha Hunt, nainen, joka tähditti Hair-musikaalia kantoi isoa kiharakampaustaan ylpeänä ja oli yksi aikansa tyyli-ikoneista. Marshan ison musikaaliroolin ansiosta hänen hiustensa sanotaan toimineen inspiraationa heillekin, jotka eivät uskaltaneet lähteä kiharamuotiin mukaan ensimmäisten joukossa.

Four-Reasons collection-spring-2020 Jade 5

Jaden hiusväri ja sävyn ylläpito

Jaden kiharoita halusimme korostaa raidoittamalla hiusten latvoja isoissa osissa vaaleammaksi. Kun vaalea latva nousee tumman pohjan päälle, kihara nousee upeasti esiin ja Four Reasons Luxima -hiusvärin avulla valo heijastelee kauniisti hiuksista. Raidoitus tehtiin balayage-tekniikalla. Pesupaikalla hiukset sävytettiin uudella Luxima sävyllä Bronze.

Tätä sävyä on helppo ylläpitää Four Reasons Color Mask Shampoon sävyllä Bronze ja Four Reasons Color Mask Treatmentin sävyllä Apricot.

#4 Bangs

60-luvulla yksi asia oli varmaa – otsatukka oli aina muodissa. Se saattoi olla lyhyt ja rikottu, pitkä, paksu ja suora, viisto tai niin kuin meidän suosikkimme; Jane Birkinin rento ja boheemi otsatukka.

Jane Birkin oli tyyli-ikoni kauneutensa, tyylinsä ja hiustensa ansiosta. Tänä päivänäkin hänen 60-luvulla kantamansa rikottu otsatukkalook on suuressa suosiossa. Pitkät, rikotut otsatukat ovat myös helppoja kantajalleen, sillä ne vaativat vain minimaalista muotoilua ja ne voi vetää suoraan otsalle tai kammata kevyesti molemmille sivuille. Täydellinen ”French cool-girl” -look!

Four-Reasons Collection-Spring-2020 Isabella 3 (2)

Isabellan hiusväri ja sävyn ylläpito

Isabellan oma, luonnollinen hiusväri oli upea ruskea, jota halusimme kiillottaa ja syventää Four Reasons Luximan avulla. Isabellan hiukset värjättiin Luximan sävyillä Base 5-6 + Brownie 4.-6.73 1:1, 3%.

Isabellan otsatukan leikkauksesta löydät videomateriaalia @fourreasonseducation-Instagram tililtä!

Tätä sävyä on helppo ylläpitää Four Reasons Color Mask Treatment -sävyillä Chocolate tai Graphite, riippuen siitä, haluatko lämpimän vai kylmän sävyn.

#5 Old Hollywood

Kun miettii punapäitä ja 1960-lukua, mieleen tulee väkisin Ann Margaret, joka kantoi upeita, volyymirikkaita kiharoitaan vanhan Hollywoodin tapaan uudella pin up -twistillä. Tämä tyyli saattoi syntyä jo 1920-luvulla, mutta Ann Margaret toi sen loistokkaasti takaisin 60-luvulle – lisäten volyymia edellisten vuosikymmenten suosikkikampaukseen. Leikkauksista, väreistä ja kampaustrendeistä puhuttaessa monet huipputyylit juontavatkin juurensa vanhan Hollywoodin kultaisilta retroajoilta.

Four-Reasons collection-spring-2020 Stella 1 2

Stellan hiusväri ja sävyn ylläpito

Stellan hiukset raidoitettiin balayage-tekniikalla, siksak-osioinnilla. Raidoituksesta luonnollisesti jäi näkyviin Stellan omaa luonnonväriä ja sitä haluttiin nostaa Four Reasons Luximan avulla. Pesupaikalla hiuksiin sekoitettiin siis Luximan 9-10 Base ja uusi Terracotta-sävy. Värjäys viimeisteltiin Color Mask Treatmentilla sävyssä Apricot.

Kotihoidoksi Stellan hiuksiin suosittelimme Four Reasons Color Mask Shampoon Rose Gold -sävyä ja Four Reasons Color Mask Treatmentin sävyä Apricot.

1 1 arvio
Kerro mielipiteesi

Elisa

Lahjakas ja aurinkoinen vaaleiden hiusten kuningatar ja raidoitusten ruhtinatar. Jos Elisa ei jotain tiedä, kääntää hän kaikki kivet selvittääkseen asian. // A talented and sunny queen of blond hair and lightening techniques. If there’s something Elisa doesn’t know, she will stop at nothing to find out.

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit