KAUNEUS KuULUu KAIKILLE

Four Reasons on intohimoisesti hiuksiin suhtautuva kampaamoalan yhteisö, jonka tavoitteena on saada jokainen tuntemaan olonsa upeaksi omana itsenään. 100 % vegaanisia, vastuullisesti tuotettuja ammattilaistason hiustuotteita, rakkaudesta ihmisten yksilölliseen kauneuteen.

NELJÄ SYYTÄ TARTTUA PURKKIIN JA PURISTAA HELLÄSTI

#1 PAREMPIA HIUSPÄIVIÄ (HIUS)TYYPISTÄ RIIPPUMATTA

Hiuksilla on valtava vaikutus siihen, millaisena koemme itsemme. Ne ilmentävät persoonaamme ja juuriamme, usein myös eri elämänvaiheita iloineen ja suruineen. Hiukset myös tekevät fiiliksen: hyvä hiuspäivä on hyvä päivä. Haluamme auttaa ihmisiä näkemään omat yksilölliset ja upeat piirteensä, vapautumaan hiushuolistaan ja olemaan rohkeasti juuri sellaisia kuin ovat.

#2 KAMPAAJASI VALITSEMAT TUOTTEET

Kampaamoalan ammattilaiset ovat luoneet Four Reasons -tuotevalikoiman tekemään hiuspäivistäsi parempia, hiustyypistä riippumatta. Valikoimastamme löydät kuusi hiustuotesarjaa, joista jokainen on kehitetty sekä erilaisille ihmisille että erilaisille hiuksille. Four Reasons -tuotevalikoima on 100 % vegaaninen eikä siis sisällä mitään eläinperäistä. Suositpa sitten herkullisia tuoksuja, luonnonkosmetiikkaa, hajusteettomuutta tai ammattikosmetiikkaa – we’ve got you covered!

#3 YLPEÄSTI KOTIMAINEN

Four Reasons on kotimainen hiustuotebrändi, joka sai alkunsa vuonna 1997 Helsingissä. Tuotteemme valmistetaan Suomessa ja muualla Euroopassa yhteistyötehtailla, joille on myönnetty ISO 22716:2007-sertifikaatti. Suomessa valmistetut Four Reasons -tuotteet valmistetaan 100 % uusiutuvalla tuulivoimalla. Myös tuotteidemme  pakkaussuunnittelu sekä tuotekehitys- ja testaus tehdään Suomessa.

#4 PAKKAUKSET YMPÄRISTÖN EHDOILLA

Tällä hetkellä 99 % pakkauksistamme on kierrätettäviä ja 35 % kaikkien jälleenmyyntituotteidemme muovipakkauksista on joko kierrätys- tai biomuovia. Käytämme tuotteiden lähetyksessä laatikoita, jotka ovat 75 % kierrätyspahvia ja 100 % kierrätetyistä materiaaleista valmistettua täytepaperia sekä pakkausteippiä. Lähetyksemme saattavatkin näyttää hieman rujoilta mutta tapanamme ei ole tuhlata ympäristöä tyyliseikkoihin – kauneutta on monenlaista, myös pakkauksissa!

PINKY PROMISE

Kannamme vastuumme.

Hiusten laittaminen ei ole välttämätöntä. Ilmankin voisimme elää.

Hiuksilla on kuitenkin valtava vaikutus siihen, millaisena koemme itsemme. Siksi ei ole “ihan sama”, millaisia hiustuotteita käytämme. Vastuullamme on olla omalta osaltamme mukana edistämässä vastuullista tuotantoa ja kestävää kulutusta. Pitkäjänteinen kehitystyömme tähtää tuotteisiin, joiden koko elinkaari on rakennettu vastuullisiin, kestävään kehitykseen pohjautuviin valintoihin.

Tutustu vastuullisuustavoitteisiimme, saavutuksiimme ja vuoden 2020 vastuullisuusraporttiimme täällä.

Ruusuja, risuja tai rakkautta?

Hiustuotteemme on tehty sinua varten, joten meille on tärkeää kuulla mielipiteesi. Kysy tuotteistamme tai kerro tunteistasi.

OTA YHTEYTTÄ