Four Reasons Original Curl

Four Reasons Original Curl
Tutustu suosikkiin

Curl Treatment

Four Reasons Original Curl Treatment on 3-in-1-hoitoaine, jota voi käyttää pikahoitona hoitoaineen tapaan, syväkosteuttavana hiusnaamiona sekä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena!

16,90 €

Kyllä kiitos!

Four Reasons Original Curl

Kiharat ovat ihania, mutta kaikki erilaisia − ihan kuten me ihmisetkin. Siksi valloittavimmat, kauniit kiharat vaativat aina juuri niille tarkoitetut puhdistus- ja hoitotuotteet.

Yleisimpiä haasteita laineiden ja kiharoiden hoidossa ovat epätasaisesti kihartuvat, pörröiset ja vaikeasti käsiteltävät hiukset. Jotta kiharoista ja taipuisista hiuksista saadaan luonnollisen joustavat, jäntevät ja pörröttömät, kaipaavat ne mahdollisimman paljon kosteutta kerrostettuna.

Four Reasons Original Curl -tuotteet on kehitetty erityisesti näihin tarpeisiin hennoille ja keskivahvoille kiharoille hiuksille, ja ne tuovat esiin luonnonkiharien ja laineikkaiden hiusten parhaat puolet.

Psst! Tuotteet eivät sisällä mm. sulfaatteja tai silikoneja, joten ne sopivat myös Curly Girl -metodiin.

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 A curl’s best friend
#2 Wave goodbye to frizz!
#3 Almost too moist
#4 Curl routine made easy

Ota kylppäriisi kaveriksi kolmen tuotteen hoitorutiini kiharoille tai taipuisille hiuksille: kiharashampoo, monipuolinen kiharahoitoaine ja kiharasuihke.

Lue neljä vinkkiä kiharoiden korostamiseen!

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 3 välinettä itseltäsi näyttämiseen