Uutiset

Four Reasons Nature Moisture -tuotteita palkittiin Nordic Natural Beauty Awardseissa!

28.10.2020, Four Reasons

Mahtavia uutisia! Juuri mainetta vuoden innovaationa niittäneen Four Reasons Nature -sarjan tuotteita palkittiin vuoden 2020 parhaina luonnonkosmetiikkatuotteina Nordic Natural Beauty Awardseissa.

Four Reasons Nature Moisture Oil oli ehdolla ”Hair Treatment” -kategoriassa ja Four Reasons Nature Moisture Shampoo oli mukana ”99% Natural Treatment” -kategoriassa.

Pohjoismaiden suurin luonnonkosmetiikkakilpailu Nordic Natural Beauty Awards järjestettiin ensimmäistä kertaa. Kilpailun tähtituomaristo koostui 50 luonnonkauneudestaan tunnetusta pohjoismaisesta näyttelijästä, artisti ja urheilijasta. He valitsivat vuoden 2020 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Lisää tietoa kilpailusta löydät täältä.

Four Reasons Nature -hiustuotteet ovat saatavilla parturi-kampaamoista, valikoiduista kosmetiikan erikoisliikkeistä ja verkkokaupastamme fourreasons.fi.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.