Mood room Suursuonkuja 2, Sipoo / nikkilä
Katso tuotesuosituksemme
Tervetuloa Mood roomiin – luomme henkilökohtaisia tyylejä ja ainutlaatuisia hetkiä, joissa kauneus ja hyvinvointi kohtaavat. Tarjoamme rentouttavan tilan ja parhaat palvelut, jotta voit nauttia täydellisestä hetkestä arjen keskellä. Astu sisään ja anna meidän hemmotella sinua parhailla palveluilla ja viimeisimmillä trendeillä.

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Leikkaukset Lyhyet hiukset Parturoinnit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää