Parturi- kampaamo Fredika Kellosilta 10 / Junailijankuja 10, Helsinki
Katso tuotesuosituksemme
Fredika sijaitsee Itä-Pasilassa loistavien liikenneyhteyksien varrella. Liike on Pasilan vanhin samalla paikalla sijaitseva alan liike. Uudelta Mall of Triplalta on vain 300 m matka meille. Teemme hiustenpidennyksiä lukuunottamatta kaikki alan työt vankalla ammattitaidolla ja varsinkin Suvi on erikoistunut erilaisiin hiusten vaalennus ja värjäystekniikoihin, mm. airtouch, balayage, babylights, foliage, color placements. Luonnonkiharien hiustenleikkaukset ovat myös vahvaa osaamisaluetta.

Aukioloajat

 • ma
  9.00 - 17.00
 • ti
  9.00 - 17.00
 • ke
  9.00 - 17.00
 • to
  9.00 - 17.00
 • pe
  9.00 - 17.00
 • la Suljettu
 • su Suljettu

Osaamisalueet

Curly girl -metodi Harmaiden peitto Kampaukset Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Partojen muotoilu Permanentit Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Shokkiväri ja fashion color -värjäykset Suoravärivärjäykset Vaaleiden hiusten värjäykset

Liikkeessä myynnissä olevat tuotesarjat

Four Reasons Professional Olisiko aika satsata itseesi ja antaa hiuksillesi jotain parempaa? Loimme ammattilaislaatuisen Four Reasons Professional -hiustuotesarjan sinulle, koska ansaitset jotain ainutlaatuisen ihanaa. Professional-sarjan hiustuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin, joten sinun ei tarvitse tinkiä laadusta. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisista, 100 % vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Vain parasta, parhaalle.

Valikoimasta löydät shampoot, hoitoaineet sekä tehohoidot ja tietenkin kampaamolaatuiset muotoilutuotteet, jotka tekevät päivittäisestä hiustenlaitosta helppoa ja mukavaa. Muotoilutuotteet pitävät sisällään kampaukseen kuin kampaukseen täydellisesti sopivat ratkaisut, jotka varmistavat tyylin pysyvyyden ja upean lopputuloksen. Kiharat, laineet, nutturat ja ponnarit syntyvät vaivattomasti näillä tehotuotteilla.

#1 Ylellinen käyttökokemus: ihanasti vaahtoavat ja kermaisen pehmeät koostumukset
#2 Ammattilaisten käyttöön suunniteltua laatua vaativimpiinkin kampauksiin
#3 Four Reasons -valikoiman ikisuosikit, kuten Body Boost ja No Yellow
#4 Vain kampaamoista ja Four Reasons -verkkokaupasta
Lue lisää

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Professional Shots -ampullihoidot

Lue lisää