Uutiset

Four Reasons -koulutustiimi vahvistuu!

25.1.2021, Jonna

Koulutuspäällikkömme Elisa Cavénin äitiysloma alkaa pian ja hän siirtyy hetkeksi aikaa sivuun tehtävästään (tulethan pian takaisin, Elisa ❤). Saamme siksi aikaa Four Reasons -koulutustiimin vahvistukseksi kampaamokentän kokeneen osaajan ja kansainvälistä mainetta omaavan tekijän – Linda Lehdon.

Linda aloittaa Hair Artist & Educational Content Specialistina 15. helmikuuta. Four Reasons -perhe ottaa Lindan ilolla mukaan tiimiin, emmekä malttaisi odottaa!

Lindan sanoin:

“Linda tässä moi!👋🏼

Valmistuin kampaajaksi 2004. Olen tehnyt freelancer-kouluttajan työtä liiketyön ohella kaksi vuotta. Kampaajan liiketyötä olen tehnyt MY FCKNG FAB nimisessä liikkeessä Helsingissä. Suhtaudun suurella intohimolla työhöni! Parasta on tyytyväiset ja onnelliset asiakkaat.

Rakastan vaalennustöitä ja vaaleita hiuksia, ja olenkin viimeiset kolme vuotta erikoistunut hiusten vaalentamiseen erilaisilla raidoitustekniikoilla.

Luonteeltani olen tarkka, äärettömän utelias ja tiedonjanoinen. Jos kiinnostun jostain asiasta, olen valmis ottamaan siitä selvää ja opettelemaan siitä kaiken mitä irti lähtee. Kouluttaudun säännöllisesti ja kehitän itseäni jatkuvasti etsimällä ideoita työhöni esim. somen kautta.

Toinen rakkauteni kohde on hiusten kuvaaminen. Panostan siihen paljon ja opettelen tästä lisää lähes päivittäin. Tänään viimeksi olin lapsellisen innostunut hyvin onnistuneista kuvista (the best feeling 🖤).

Seuraava tavoitteeni on ottaa kameran käyttö kunnolla haltuun. Parasta tässä työssä on se, että aina on mahdollista oppia uutta ja kehittää itseään. Oon super innoissani, kun pääsen tekemään töitä Four Reasonsilla!”

Kurkkaa Lindan upeita töitä alta tai Instagramista @hairbylindal 

”Be fearless in the pursuit what sets your soul in fire”

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!