Uutiset

New Classics by Four Reasons – syksyn uusi hiusmuotikokoelma

9.1.2019, jani

Klassikko on jotain ajatonta ja tunnistettavaa, joka pysyy aina muodissa kausitrendien vaihtuessa. Klassisia leikkauksia ja värjäyksiä voidaan myös modernisoida sulautumaan saumattomasti ajankohtaisiin trendeihin. Moderni klassikko voi olla vaikkapa mintunvihreä, lyhyt veitsileikattu hiustyyli tai pitkä ja pehmeä liukuvaalennus laventelilla pinnoitettuna.

Perinteistä ja uutta luovasti yhdistelemällä syntynyt KC Professionalin syksyn hiusmuotikokoelma New Classics by Four Reasons tuo syyskaudelle innostavan valikoiman moderneja, uusia klassikoita. New Classics on laaja kokonaisuus ajankohtaista syysfiilistä, pehmeitä linjoja ja murrettuja Luximan Earth Tones -vivahteita maustettuna tyylikkäillä, syksyisen savuisilla pastellisävyillä.

Kokoelmassa yhdistyvät nykyhetki ja tuleva: se ammentaa muotoja ja linjoja klassikkoleikkauksista ja -värjäyksistä, jotka on modernisoitu tulevan kauden tekniikoilla ja uutuussävyillä.

# Raikkaita ideoita työskentelyyn

New Classics by Four Reasons -hiusmuotikokoelman tarkoitus on tarjota kampaamoalan ammattilaisille ideoita ja inspiraatiota jokapäiväiseen liiketyöhön. Tavoitteenamme on luoda uusia klassikoita sekä leikkausten että muotoilun kautta mutta myös upean, modernin värimaailman myötä. Kokoelma sisältää mielenkiintoisen valikoiman suoraan liiketyöhön sovellettavia tyylejä, joista kaikista löytyy jollain tavalla samanlaisia, kokoelman yhteen sitovia piirteitä. Toivomme New Classics -kokoelman herättelevän uusia ajatuksia hiusten värjäämiseen ja leikkauksiin sekä tarjoavan käyttövinkkejä ja tekniikoita syksyn uutuussävyjen käyttöön.

# Syksyn hiustrendit: luonnollisuutta, metallinhohtoa ja tyylikkäitä pastellisävyjä

Syksyllä päätrendinä ovat luonnolliset, pehmeät linjat ja mausteena hienostuneet pastellivivahteet maanläheisten sävyjen kanssa käytettyinä. Liiketyössä pinnalla ovat raidoitukset ja liukuvärjäykset, lyhyemmissä leikkauksissa nähdään pehmeitä kontrasteja tai vaihtoehtoisesti vahvan selkeitä sävyjä tukemassa leikkauksen muotoja. Luximan uudet Earth Tones -sävyt sopivat täydellisesti nyt pinnalla olevan ”huippumallivärin” luomiseen: koska täyteläiset Earth Tones -sävyt ovat erittäin luonnollisia, hiukset eivät näytä värjätyltä, vaan pelkästään harkitun tyylikkäästi viimeistellyiltä.

# Sävykkäät syysuutuudet

Luxima on modernin kampaajan luottotuote ja syksyn uusien vivahteiden myötä Luximaa voidaan käyttää yhä monipuolisemmin. Earth Tones -sävyt tuovat kaivattua luonnollisuutta sävyvalikoimaan värjäämättömältä mutta upean sävykkäiltä näyttävien vivahteiden toteuttamiseen. Lisäksi uudet Pure Pastels -sävyt monipuolistavat Luximan sävymaailmaa kuulaisiin pastellivivahteisiin; nyt mm. mintun, vaaleansinisen ja laventelin sävyt voi toteuttaa Luximalla. Myös herkulliset aprikoosi-, ruusu- ja persikkavivahteet löytyvät Luximan uudesta Pure Pastels -sävykokoelmasta.

KC Blonde Toner Metallic -duot laajentavat Tonereiden sävyvalikoimaa sävykkäämpään suuntaan. Neljästä uudesta vivahteesta löytyy kustakin sekä tummempi että vaaleampi vaihtoehto, jolloin modernit shadow root -värjäykset on helppo toteuttaa. Uusilla KC Blonde Toner -sävyillä luot vaivatta kolmiulotteisia, samassa sävymaailmassa eri syvyyksissä liikkuvia vivahteita upealla metallinhohtoisella pinnalla.

# Kansainvälisiä tuulia

Tämänvuotinen hiusmuotikokoelmamme kuvastaa, mitä yhteistyöllä voidaan saada aikaan! KC Professional -koulutustiimin lisäksi New Classics by Four Reasons -kokoelmaan toivat oman kädenjälkensä vientimarkkinoidemme kansainvälisten koulutustiimien jäseniä Hollannista, Venäjältä sekä Virosta. Yhteistyön hengessä saimme iloksemme tiimimme vahvistukseksi myös suuresti arvostamiamme oman alansa kovimpia ammattilaisia: Collectionin toteuttamiseen osallistuivat Headbrandsin koulutuspäällikkö Ari Koponen, stylisti Meri Milash, meikkitaiteilijat Eevis Liedes ja Ilkka Ruotsalainen. Kuvat herätti eloon itseoikeutetusti luottokuvaajamme Mikko Rasila.

Lataa kokoelmakuvat käyttöösi materiaalipankistamme!