Inspiraatio Tuotetieto

Piristä vaaleita hiuksiasi nyt pehmeällä pastellivärillä – Color Mask -sarja täydentyi keväisillä uutuussävyillä!

10.2.2023, Four Reasons

Joko Four Reasons Color Mask on sinulle tuttu? Four Reasons Color Mask on värjättyjen hiustesi paras ystävä, joka ei anna hehkusi haalistua! Sarjan valikoimasta löydät sävyttävät shampoot ja tehohoidot, joilla hiusten sävyttäminen kotona onnistuu hienovaraisesti tai rohkeasti – juuri niin kuin itse haluat. Kaipaatko vaihtelua ja piristystä hiuksiisi? Four Reasons Color Mask -sarja täydentyi odotetuilla pehmeillä uutuussävyillä! Minkä näistä sinä valitset tänä keväänä?

Vaalea laventeli – Color Mask Toning Treatment Light Lavender

 Jos aiot värjäyttää hiuksesi trendikkään lilan sävyisiksi – valitse värin ylläpitoon Color Mask Toning Treatment Light Lavender! Tämä sävyttävä tehohoito antaa värjätyille hiuksillesi vaalean laventelin vivahteen ja taittaa keltaisuutta.

Puuterisen vaaleanpunainen – Color Mask Toning Shampoo Blush  & Color Mask Toning Treatment Blush

Jos taas haluat kevääksi ihanan hempeät, puuterisen vaaleanpunaiset hiukset – valitse sävyn ylläpitoon Color Mask Toning Shampoo Blush ja Color Mask Toning Treatment Blush! Sulfaatiton ja sävyttävä Toning Shampoo Blush puhdistaa värjätyt hiuksesi hellävaraisesti, poistaa sähköisyyttä sekä ylläpitää vaaleanpunaista vivahdetta taittaen samalla keltaisuutta. Jatka hiustenhoitorutiiniasi saman sävyisellä Color Mask Toning Treatment Blush -tehohoidolla.

Hiekkainen beige – Color Mask Toning Treatment Cool Sand

Jos puolestaan suosit hiekkaisen vaaleaa hiusväriä – valitse sävyn ylläpitoon Color Mask Toning Treatment Cool Sand! Tämä sävyttävä tehohoito antaa hiuksillesi hiekkaisen beigen sävyn taittaen samalla keltaisuutta. Sisällyttämällä hiustenhoitorutiineihisi Color Maskin, saat hiusvärisi pysymään hehkuvan eloisana pidempään ja hiuksesi pysymään terveinä ja hyvinvoivina!

Muistathan, että sävyttävät Four Reasons Color Mask -tuotteet ovat parhaimmillaan käytettynä käsiteltyyn hiukseen! Kaikki Four Reasons Color Maskit ovat ammoniakittomia, 100 % vegaanisia ja pakattu kierrätettävään muoviin.

 

Four Reasons Color Mask

#1 Pidentää hiusvärin kestoa
#2 Palauttaa sävyn intensiivisyyden
#3 Antaa uudenlaisen vivahteen
#4 Ylläpitää sävyn viileyttä tai lämpöä

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.