Uutiset

Kauneus & Terveys: Professional Bio-Molecule Repair® Treatment on hiusnaamiotestin suosikki!

1.6.2024, Four Reasons

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® Treatment on valittu Kauneus & Terveys -lehden suosikiksi hiusnaamiotestissä! Testin voit lukea Kauneus & Terveys -lehden uusimmasta numerosta (6/2024)!

Onnea Treatmentille <3

Professional Bio-Molecule Repair® Treatment

Vaurioituneille hiuksille sopiva tehohoito sisältää Bio-Molecule Repair® -teknologian, joka suojaa hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää hiusten kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa. Tehohoito selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä.

Tuomariston kommentteja

  • “Bio-Molecule Repair® Treatmentissa oli testin lyhyin vaikutusaika: pieni hetki riittää!”

  • “Hiukset tuntuvat jo huuhdellessa pehmoisilta kuin pumpuliksi hiutunut lempipaita. Unohdan laittaa föönauksen alle muotoilutuotteen, mutta silti hiukset eivät mene päätä myöten vaan ovat ilmavat ja kiiltävät.”

  • “Plussaa kotimaisuudesta.”

Kauneus & Terveys -lehti

Näin lehti kuvailee itseään: kehopositiivisuutta ja hyödyllisiä kosmetiikkavinkkejä

”Vaikka kauneus tulee sisältä, joskus voit haluta hieman apua. Toimitus poimii iloksesi hyödylliset uutuudet, testaa tuotteet ja hoidot ja kertoo, mihin sinun kannattaa satsata ja missä voit säästää fiksusti. Kenellä muka on aikaa tai rahaa huonoihin valintoihin? Uudistuneessa lehdessä testit ovat entistä laajempia. Jokaisesta numerosta löydät vinkkejä hiusten ja ihon hyvinvointiin. Muistamme luonnonkosmetiikan, mutta emme tingi tehoista.

Kauneus tulee sisältä eikä riipu iästä, kiloista tai ihonväristä. KT testaa tuotteet, perkaa trendit ja kertoo, mihin kannattaa satsata silloin, kun haluat vähän apua.

Terveydestä huolehtiminen on nautinto. KT tarjoaa inspiraatiota, iloa ja tutkittuun tietoon perustuvaa asiantuntemusta.”

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.