Uutiset

Uudet tuotteet nyt verkkokaupassa: Four Reasons Professional Pure Detox

31.5.2024, Four Reasons

Oletko koskaan huomannut, että hiuksesi tuntuvat tavallista karheammilta tai likaisemmilta, tai että väri muuttuu ei-toivotulla tavalla? Nämä voivat olla merkkejä metalli- ja mineraalikertymistä hiuksissasi, jotka voivat aiheuttaa päänvaivaa. Apu on lähellä: Four Reasons Professional Pure Detox -linjan tuotteet on suunniteltu juuri näihin haasteisiin.


Tilaa tai löydä lähin kampaamosi

Professional Pure Detox Shampoo ja Conditioner ovat nyt saatavilla verkkokaupasta!

Tilaa ammattilaistason tuotteet suoraan kotiisi ja voit nauttia detox-hoidon hyödyistä omassa kylpyhuoneessasi. Voit myös etsiä lähimmän Four Reasons Professionalia myyvän kampaamon kampaamohaun avulla.

Four Reasons Professional Pure Detox

#1 Poistaa metallit ja mineraalit

Pure Detox -shampoo ja -hoitoaine puhdistavat hiukset tehokkaasti kertyneistä metalleista ja mineraaleista, jotka voivat aiheuttaa väri- ja vaalennustulosten epätasaisuutta ja jopa hiusten katkeilua.

#2 Stabiloi värjäystulokset

Kemiallisten käsittelyiden, kuten värjäyksen, vaalennuksen tai permanentin aikana, metallit voivat reagoida hoitoaineiden kanssa ja muuttaa niiden koostumusta. Pure Detox -tuotteet neutraloivat nämä reaktiot, mikä takaa tasaiset ja ennustettavat värjäystulokset.

#3 Ylläpitää hiusten luonnollisen tunteen

Tuotteet eivät pelkästään puhdista hiuksia, vaan myös hoitavat niitä. Granaattiomenauute ja vihreän teen lehtiuute, tunnetut antioksidanttisista vaikutuksistaan, ravitsevat hiuksia ja parantavat hiuspohjan terveyttä.

#4 Suojaa hiuksia jatkossa

Pure Detox -hoitoaine ja -shampoo eivät vain poista epäpuhtauksia, vaan myös ehkäisevät niiden uudelleenkertymistä hiuksiin. Tämä pitkäkestoinen suoja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja kauniit.

Four Reasons Professional Pure Detox Shampoo

 • Puhdistaa ja kirkastaa hiukset
  • Four Reasons Professional Pure Detox Shampoo sisältää aktiivihiiltä ja kelatoivia raaka-aineita, jotka puhdistavat hiukset tehokkaasti ja kirkastavat niiden värin. Aktiivihiili sitoo epäpuhtaudet ja poistaa ne hiuksista jättäen hiukset puhtaiksi ja raikkaiksi.
 • Säilyttää hiusten luonnollisen kosteustasapainon
  • Vaikka shampoo on tehokas puhdistaja, se ei kuivata hiuksia kuten monet syväpuhdistavat shampoot. Sen hellävarainen koostumus ylläpitää hiusten luonnollista kosteustasapainoa, mikä tekee hiuksista pehmeät ja helposti käsiteltävät.
 • Suojaa hiuksia ympäristön haitoilta
  • Shampoon sisältämät granaattiomenauute ja vihreän teen lehtiuute ovat tunnettuja antioksidanttisista vaikutuksistaan. Ne suojaavat hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta ja edistävät hiuspohjan terveyttä.

Four Reasons Professional Pure Detox Conditioner

 • Ehkäisee epäpuhtauksien kertymistä
  • Pure Detox Conditioner ehkäisee metallien ja mineraalien kerrostumista hiuksiin, mikä auttaa pitämään hiukset puhtaina ja terveinä pidempään.
 • Pehmentää ja selvittää hiukset.
  • Hoitoaine pehmentää hiukset ja tekee niistä helposti käsiteltävät. Tämä helpottaa harjaamista ja vähentää hiusten katkeilua ja vaurioitumista.
 • Palauttaa hiusten kosteustasapainon
  • Hoitoaine sisältää ravitsevia ainesosia, kuten granaattiomenauutetta ja vihreän teen lehtiuutetta, jotka auttavat palauttamaan hiusten kosteuden ja tekevät niistä elinvoimaiset ja kiiltävät.
 • Parantaa hiuspohjan terveyttä
  • Hoitoaineen antioksidanttiset ainesosat edistävät hiuspohjan terveyttä, mikä on tärkeää hiusten kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Terve hiuspohja luo perustan kauniille ja vahvoille hiuksille.

Tuotteet saatavilla nyt verkkokaupasta, osta omasi! <3

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.