Tuotetieto

CURLS, CURLS, CURLS! Neljä vinkkiä kiharoiden korostamiseen

13.1.2023, Four Reasons

Kihara, säkkärä, laineet, korkkiruuvit – you name it! Kaikenlaiset kiharat ovat yhtä ihanat ja kaipaavat oikeanlaista hoitoa. Lue alta vinkit kiharan hiuksen hoitoon ja korostamiseen.

Varoitus! Tämän jutun luettuasi saatat:
a. alkaa rakastaa luonnonkiharoitasi
b. haluta permanentin

Luonnonkiharoiden yleinen haaste on se, ettei kihara näytä tarpeeksi selkeältä ja hiukset näyttävät usein pörröisiltä. Kiharat saattavat olla myös epätasaiset, jolloin tyvestä suorahkot hiukset kihartuvat vasta latvasta. Kihara hius on luonnostaan suoraa hiusta kuivempi, jolloin se kaipaa enemmän kosteutta. Jos kiharaan hiukseen laitetaan liian raskas tai rasvainen tuote, siitä tulee liian painava, eikä suortuva jaksa kihartua tarpeeksi. Sopivilla hoitotuotteilla ja oikeanlaisella muotoilutekniikalla saat helposti ja nopeasti korostettua omaa kiharaa ja hiukset näyttämään paremmilta!

#1 Optimaalista kosteutusta kiharashampoolla

Olipa kyseessä luonnonkiharat tai permanentti, pese hiuksesi kiharoille tai taipuisille hiuksille tarkoitetulla shampoolla, kuten esimerkiksi avokadoöljyä ja aloe veraa sisältävällä Four Reasons Original Curl Shampoolla, joka kosteuttaa luonnonkiharaa tai permanentattua tukkaasi juuri oikeassa suhteessa – latistamatta sitä. Tämän kiharashampoon sulfaatiton koostumus pesee hiuksesi hellävaraisesti, vaahtoaa runsaasti sekä antaa kiiltoa ja kosteuttaa. Shampoo tuoksuu ihanan raikkaalle hunajamelonille!

#2 Monipuolinen hoitotuote kiharoille

Shampoopesun jälkeen hius kaipaa kiharoille ja taipuisille hiuksille suunniteltua tehokosteuttavaa hoitoainetta! Testaa monipuolista Four Reasons Original Curl Treatment -3-in-1-hoitoainetta, jolla on kolme käyttötarkoitusta: tuotetta voi käyttää pikahoitona hoitoaineen tapaan, syväkosteuttavana hiusnaamiona kerran viikossa sekä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena – etenkin jos sinulla on paksummat ja karheammat hiukset. Lopputuloksena on pehmeän tuntuiset ja helpommin käsiteltävät kiharat!

#3 Kosteuta, virkistä ja korosta kiharaa

Suihki hiuksiin pesun jälkeen kosteuttavaa Four Reasons Original Curl Mist -kiharasuihketta, joka virkistää kiharaa kovettamatta sitä. Voit käyttää kiharasuihketta sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Se antaa kiharoillesi uutta elinvoimaa ja loihtii niistä pörröttömät ja kestävät. Suihke sisältää lämpösuojan, joten se sopii loistavasti myös muotoilurautojen alle, mikäli haluat freesata edellisillan upeita kiharoita raudalla.

Psst…Tämä kolmen tuotteen Four Reasons Original Curl -hoitorutiini sopii myös curly girl -metodia noudattaville!

#4 Kuivaa ja selvitä kiharat oikein

Hiusten hoitotuotteiden lisäksi kiharoiden hiusten kuivaus- ja harjaustekniikkaan kannattaa kiinnittää huomiota. Selvitä hiuksesi kiharoille sopivalla harjalla mieluiten jo suihkussa tai välittömästi suihkun jälkeen, kun hiukset ovat vielä kauttaaltaan märät. Jos haluat kuivata hiuksesi hiustenkuivaajalla, käytä föönissä diffuuseria, joka auttaa kiharoita kuivumaan oikeaan muotoonsa.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.