Inspiraatio Tuotetieto

Curly Girl -metodiin sopivia tuotteita

5.5.2020, Four Reasons

Curly Girl Method on viimevuosina laittanut myös suomalaisten hiustenhoitorutiinit uusiksi! Suositun metodin idea on hoitaa hiuksia ilman silikoneja, sulfaatteja ja kuivattavia alkoholia sisältäviä tuotteita. Hiusten käsittely kuumalla föönillä tai lämpötyökaluilla on myös kielletty.

Metodissa keskitytään hiuksen kosteuttamiseen ja hellävaraiseen hoitoon. Curly Girl-metodissa hiukset pestään joko sulfaatittomalla shampoolla, co-wash-tuotteilla tai pelkällä hoitoaineella. Muotoilussa käytetään esimerkiksi hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, kiharavoiteita ja geeliä.

Katso verkkokauppamme valikoimasta löytyvät Curly Girl -tuotteet >>

 

Final Wash -shampooksi ja silloin tällöin käytettäväksi, kun haluat tehdä välipuhdistuksen hiuksiin, sopivat silikonittomat shampoot Malibu C Un-Do-Goo Shampoo ja Back to the Roots Exfoliating Shampoo.

Kaikki tuotteet eivät välttämättä sovi kaikille hiustyypeille tai kiharoille, kokeilemalla löytää parhaiten omille suortuville sopivat tuotteet.

4.3 4 arviota
Kerro mielipiteesi

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit