Inspiraatio Tuotetieto

Curly Girl -metodiin sopivia tuotteita

5.5.2020, Marika

Curly Girl Method on viimevuosina laittanut myös suomalaisten hiustenhoitorutiinit uusiksi! Suositun metodin idea on hoitaa hiuksia ilman silikoneja, sulfaatteja ja kuivattavia alkoholia sisältäviä tuotteita. Hiusten käsittely kuumalla föönillä tai lämpötyökaluilla on myös kielletty.

Metodissa keskitytään hiuksen kosteuttamiseen ja hellävaraiseen hoitoon. Curly Girl-metodissa hiukset pestään joko sulfaatittomalla shampoolla, co-wash-tuotteilla tai pelkällä hoitoaineella. Muotoilussa käytetään esimerkiksi hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, kiharavoiteita ja geeliä.

Katso verkkokauppamme valikoimasta löytyvät Curly Girl -tuotteet >>

 

Final Wash -shampooksi ja silloin tällöin käytettäväksi, kun haluat tehdä välipuhdistuksen hiuksiin, sopivat silikonittomat shampoot Malibu C Un-Do-Goo Shampoo ja Back to the Roots Exfoliating Shampoo.

Kaikki tuotteet eivät välttämättä sovi kaikille hiustyypeille tai kiharoille, kokeilemalla löytää parhaiten omille suortuville sopivat tuotteet.

5 2 arviota
Kerro mielipiteesi

Marika

Oma-aloitteinen "jalat maassa" -tyyppi, joka on päältä tyyni ja sisältä sähäkkä. Katu-uskottava digi- ja someguru, jolla on huumorintaju kohdallaan! Marika on rock! // "Feet on the ground" persona and calm on the outside, she is actually packed with spunk! A digital and social media guru with a great sense of humor. Marika is pure rock’n’roll.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit