Uutiset

Four Reasons -verkkokauppa tukee kotimaan kampaamoyrittäjiä

6.5.2020, Johanna

Koronaepidemia on tehnyt pienyrittäjävaltaisen kampaamoalan tilanteen tukalaksi ja moni kampaaja on joutunut laittamaan lapun luukulle ravintoloiden tapaan. Kampaamoalan tukkukauppaan keskittynyt Four Reasons tuo kampaajien ”huonoihin hiuspäiviin” helpotusta avaamalla verkkokaupan, jossa kampaajat voivat myydä kampaamotuotteita riskittömästi ja ilman ylläpito- ja logistiikkakuluja.


“Nyt meillä on entistä suurempi valikoima tuotteita ja mahdollisuus palvella asiakkaitamme myös kampaamokäyntien välillä”, kiittelee turkulaisen kampaamo Avantgarden omistaja Juha Haavio.

Kampaamotuotteiden kauppa pysähtyi – verkkokauppa avuksi

Moni kampaamoista hiustuotteensa ostava haluaisi tukea kampaajaansa mutta ei uskaltaudu nyt ostoksille kampaamoon. Ostosten teko onnistuu kuitenkin turvallisesti verkossa Four Reasonsin avaamassa hiustuotteiden verkkokaupassa, joka tarjoaa kampaajille mahdollisuuden tienata verkkokaupan avulla.

Verkkokauppiaaksi ryhtyminen on tehty kampaajille mahdollisimman helpoksi – kaupan ylläpito ja logistiikka hoidetaan kokonaan Four Reasonsin toimesta. ”Monella kampaamoyrittäjällä ei ole resursseja täysin oman verkkokaupan pyörittämiseen. Tässä tilanteessa verkkokauppa on kuitenkin osalle kampaajista ainoa mahdollinen ansaintakeino, ja uusi palvelumme mahdollistaa sen ilman kampaajille koituvia ylimääräisiä kuluja”, Four Reasonsin toimitusjohtaja Jyrki Hakala kertoo.

Kampaajasta verkkokauppiaaksi viidessä minuutissa

Four Reasons -tuotteita jälleenmyyvät kampaamot saavat verkkokaupan käyttöönsä luomalla oman profiilisivun sivustolle. Palvelu on kampaajille veloitukseton ja profiilin luominen onnistuu viidessä minuutissa. Kun asiakas tekee verkkokauppaostoksen kampaamon profiilisivun tai kampaajan jakaman suosittelulinkin kautta, kampaajalle kertyy ostoksesta automaattisesti myyntikomissio. Kampaaja voi käyttää hänelle kertyneet myyntikomissiot omiin tukkuostoksiinsa Four Reasonsin ammattilaisverkkokaupassa.

Turkulaisen Avantgarde-kampaamon omistaja Juha Haavio kiittelee verkkokaupan käyttöönoton helppoutta: ”Nyt meillä on entistä suurempi valikoima tuotteita ja mahdollisuus palvella asiakkaitamme myös kampaamokäyntien välillä. Verkkokauppa täydentää kampaamon palvelukokonaisuuden.”

Osta pieneltä ja suosi kotimaista turvallisesti verkossa

Four Reasons on kotimainen hiuskosmetiikan valmistaja ja maahantuoja, joka työllistää Suomessa noin 45 henkilöä. Verkkokaupassa on myynnissä kotimaisia Four Reasons -tuotteita.

Osoitteeseen fourreasons.fi/ostapienelta on kerätty kaikki verkkokauppahankkeessa mukana olevat kampaamot. Sivustolta voit valita minkä kampaamon verkkokauppaa haluat ostoksellasi tukea. Kaikki kampaamon profiilisivun kautta tulleet ostokset kerryttävät kyseisen kampaajan komissiota. Yli 40 euron verkkokauppatilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja 2­­–4 arkipäivän sisällä.

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi
Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi! // An energetic and sparkling bundle of joy who never runs out of ideas. A sharp and goal-oriented, tireless communicator, who also looks after people. The bigger the project, the better!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit