Tapahtumat

Ihana outous -hemmottelupäivä: hulluttelua, hemmottelua ja hilpeitä hetkiä!

2.7.2021, Meri

Toteutimme kevään Original-lanseerauksen yhteydessä Ihana outous -kilpailun, jonka tuloksena Saija voitti itselleen ja ystävälleen Iidalle hemmottelupäivän Four Reasons Studiolla. Katsotaanpa nyt mitä kaikkea päivä piti sisällään, ja mikä fiilis parivaljakolle jäi!

”Ollaan ihan häkeltyneitä tästä!”, kuultiin Saijan ja Iidan suusta ensimmäisenä, kun he saapuivat Four Reasons Studiolle. Hemmottelupäivä alkoi herkullisella aamupalalla, jonka jälkeen naiset pääsivät kampaamotuoliin: Harri Paananen sekä Jasmin Hurskainen ottivat homman haltuun ja hanskat käteen, kun Saijan ja Iidan hiuksiin taiottiin uudet, raikkaat tyylit.

 

”Koronavuosi on mennyt enemmän tai vähemmän verkkareissa ja kampaajalla käynnit on jäänyt, joten oli aivan ihana päästä osaaviin käsiin korjaamaan vähän tilannetta.”

 

Vaikka Saija antoi Harrille lähes vapaat kädet, oli toiveena kuitenkin jotain käytännöllistä. Saija urheilee ahkerasti ja hiukset on siksi saatava myös kiinni. ”Koronavuosi on mennyt enemmän tai vähemmän verkkareissa ja kampaajalla käynnit on jäänyt, joten oli aivan ihana päästä osaaviin käsiin korjaamaan vähän tilannetta. Ja tyytyväisempi en olisi voinut olla!”, totesi Saija Harrin luomasta, tuuheasta sekä entistä vaaleammasta lookista.

Iida puolestaan halusi viileän, vaalean ja volyymilla varustetun kiharapilven. Väri ja leikkaus saavutettiin suunnitellusti raidoituksella, mutta suora tyyli oli Iidalle yllätys: ”Hiusten stailauksessa mentiin toivelistani vastakohtaan, eli sain volyymin ja kiharoiden sijaan sliipatun suoran tukan. Tämä tuntui todella vieraalta, mutta halusin heittäytyä ja päätin suhtautua asiaan roolileikkinä. Peiliin katsoessa en tunnistanut itseäni ja tämä auttoi luomaan roolihahmon kuvaushetkeen. Nyt ajattelen kuitenkin, että ehkä kuvien näkeminen voi auttaa hyväksymään hiukseni myös suorassa lookissa, joka onkin niiden luonnollinen olomuoto.”

 

Ihana tyyli löytyikin mukavuusalueen ulkopuolelta

Hiustenlaiton jälkeen siirryttiin lounaalle, josta matka jatkui kylläisenä Meri Milashin stailaukseen ja Tanja Viitasen meikkiin. Naiset ihastuivat omiin lookkeihinsa, mikä näkyy myös Janita Aution ottamissa upeissa kuvissa. Naisten stailaukseen kuuluivat vaatteet, korut sekä meikki, jotka kaikki hohtivat värikkyydellään kilpaa ilmapallojen ja shampoopulloilla täytetyn kylpyammeen kanssa!

”Tykästyin meikkiin todella paljon ja omaankin meikkipussiin on varmaan pakko hankkia vähän erilaisia värejä”, kertoi Saija ja kehui myös stailausta hauskaksi, ”oma vaatekaappini on erittäin tummanpuhuva: vaalein vaate taitaa olla tummansininen. Oli siis hauska kokeilla täysin erilaisia vaatteita kuin itse valitsisi.”

Sekä Iida että Saija kokivat stailauksensa täysin itselle vieraaksi, mutta raikkaaksi ja ihanaksi vaihteluksi. Yksi parhaista asioista päivässä olikin varmasti mukavuusalueen ulkopuolelle heittäytyminen ja itsestään uusien puolien löytäminen.

 

“Huulipunan kanssa oli ihanaa hymyillä isosti!”

 

”Meikattavana olo oli mukavaa ja siinä pääsin kokeilemaan myös jotain aivan uutta – vahvaa meikkiä ja huulipunaa! Huulipunan kanssa oli ihanaa hymyillä isosti”, totesi Iida ja kehui myös stailausta, ”kokeilin värejä, joita en tavallisesti valitsisi ja yritin kuunnella tarkkaan vaatevastaavan vinkkejä. Olin tyytyväinen siihen, että päivän stailissa minulla oli mukava olo ja se teki olostani itsevarmemman.”

 

Kauniita kehuja ja pysyviä muistoja

Saija ja Iida ovat tutustuneet aikuisiällä miestensä kautta: naiset ovat olleet naapureita sekä matkustelleet ja purjehtineet yhdessä vuosien varrella. Vaikka naisten luonteet ovat heidän omien sanojensa mukaan erilaisia, arvomaailmat kohtaavat kuitenkin hyvin ja toisen seurassa on helppoa ja hauskaa olla – myös hiljaisuudessa.

Saija kuvaili Iidaa näin: ”Kun mietin, kenet pyydän mukaan hemmottelupäivään, tuli ensimmäisenä mieleen Iida, jonka kanssa emme ole ehtineet nähdä niin usein. Iidalla on aivan ihana pieni poika, ja vaikka hän on luonnollisimmillaan äidin roolissa, ajattelin että hän myös nauttisi hemmottelusta, viinilasillisesta ja kunnon yöunista täysillä. Iida on äärimmäisen kaunis, positiivinen ja valoisa ihminen, jonka seurassa on aina helppo olla. Iida on myös aivan super heittäytymään eri rooleihin ja asioihin, joten valokuvat olisivat varmasti hienoja!”

 

”Saijan kanssa on aina kiva vaihtaa ajatuksia aiheesta kuin aiheesta: voidaan olla eri mieltäkin ja silti yhteisymmärryksessä ja hymyssä suin ihmetellä kaikkea.”

 

Myös Iida puhui ystävästään kauniisti: ”Saijan kanssa on aina kiva vaihtaa ajatuksia aiheesta kuin aiheesta: voidaan olla eri mieltäkin ja silti yhteisymmärryksessä ja hymyssä suin ihmetellä kaikkea. Saijassa ihailen hänen rauhallisuuttaan ja älykkyyttään, hän inspiroi myös minua menemään kohti tavoitteitani.”

Kysyimme vielä lopuksi, miltä kuvattavana oleminen tuntui ja mitä hemmottelupäivästä jäi käteen: ”Hemmottelupäivä oli aivan uskomattoman ihana! Valokuvissa oleminen oli todella jännittävää, mutta Janitan kuvattavana oli niin helppoa olla”, kertoi Saija ja jatkoi vielä, ”tämä jää aivan ihanaksi muistoksi minulle ja Iidalle.”

Iidan mielestä päivä tuntui seikkailulta, jossa hän pystyi ylittämään itsensä ja antautumaan ammattilaisten käsiin: ”Päivän ajan minulla oli tervetullut olo. Oli ihana seurata sivusilmällä Saijan hymyileviä kasvoja ja säteilyä kuvauksissa.”

Naisten hemmottelupäivän kruunasi yö Hotel Presidentissä. Uskomme, että illalla ystävysten tunnelmat olivat yhtä tyytyväiset ja kiitolliset kuin meidänkin!

 

Ps. Naisten suihkulaulubravuurit ovat Lady Gagan ja Bradley Cooperin Shallow sekä Kiti Neuvosen Nuoruustango. Arvaatko kumpi kuuluu kummalle? 😉

 

Hiukset: Harri Paananen & Jasmin Hurskainen
Meikki: Tanja Viitanen
Stailaus: Meri Milash
Kuvat: Janita Autio

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.