Inspiraatio Tuotetieto

Kampausideoita festareille

15.6.2023, Four Reasons

Festarikausi on täällä, are you ready? Nyt olet, ainakin näillä festivaalivalmiilla kampauksilla. On aika ottaa tuleva kesä haltuun helmillä koristelluilla hiustyyleillä, jotka ilmaisevat ihanasti yksilöllisyyttäsi. Pujota jotain jännittävää hiuksiisi, jotta loistat jokaisessa festivaalissa, johon osallistut!

puoliksi ylös, puoliksi alas -kampaus, jossa värikkäitä helmiä

Hiustyyli by Sonja Määttänen @hairbysonja.m

1. Helmillä koristeltu puoliksi ylös koottu kampaus

Haluatko hieman lisää liikettä? Tuo huolettomuutta tyyliisi jättämällä osa hiuksista hulmuamaan festarirytmien tahtiin.

• Aloita muotoilemalla hiukset laineille tai kiharoille käyttäen Four Reasons Original Heat Styler-lämpösuojaa.
• Kokoa hiusten yläosa ja kiinnitä se ponnarilla tai hiusneulalla, jättäen alaosan vapaaksi. Lisää helmiä kootun osion sisään, joko pujottamalla niitä muutamiin suortuviin tai kiinnittämällä pieniin letteihin.
• Viimeistele tyyli Four Reasons Original Super Strong -hiuskiinteellä.

2. Helmillä koristellut letit

Letit ja helmet ovat festivaalitaivaassa punottu täydellinen yhdistelmä. Valittavana on paljon vaihtoehtoja, kuten perinteisiä kolmiosaisia lettejä, hollantilaisia lettejä tai kalansuomulettejä.

• Koristele letit helposti näyttävillä helmillä. Helmet voidaan pujottaa letteihin säännöllisin välein tai sijoittaa sattumanvaraisesti leikkisän ilmeen saavuttamiseksi.
• Käytä Four Reasons Original Sea Salt Spray -muotoilusuihketta, jotta helmet pysyvät varmasti paikoillaan ja välttyvät liukumiselta.

3. Helmillä koristeltu kampaus

Nuttura on hienostunut ja tyylikäs kampaus, johon helmet tuovat kivan festarifiiliksen.

• Aloita muotoilemalla hiukset nutturaksi tai kiepautetulla kampauksella ja asettele helmet strategisesti kampauksen ympärille.
• Helmet voidaan liittää letitettyihin koristeisiin, kiepautettuihin osiin tai yksinkertaisesti kiinnittää pinneillä kampaukseen.
• Pidä kampaus paikoillaan käyttämällä Four Reasons Extra Strong -hiuskiinnettä.

4. Helmillä koristeltu tekokeesi

Helmillä koristeltu feikki-irokeesi on aikamoinen show stopper – vai sittenkin show starter? Katseet tännepäin, meno on edgyä.

• Luo keesi letittämällä tai kiepauttamalla hiusten sivuosat kohti pään takaosaa. Lisää tarvittaessa Four Reasons Original Power Gel -geeliä saadaksesi tasaisen pidon.
• Kiinnitä letit tai kiepautetut osiot pinneillä.
• Jätä hiusten yläosa vapaaksi ja lisää Four Reasons Original Volume Powder -muotoilupuuteria rakenteen luomiseksi. Viimeistele tyyli Four Reasons Original Super Strong -hiuskiinteellä.
• Pujottele värikkäitä helmiä letteihin tai kiepautuksiin.

Kampaus valmis, vain festarit puuttuu!

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.