Inspiraatio Tuotetieto

Tee sliikki niskanuttura valmistujaisiin

1.6.2023, Four Reasons

Valmistujaiset, lakkiaiset, päättäjäiset, todistuksenjakopäivä, päättärit… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Koulujen päättyminen aloittaa ihanan ja odotetun kesän, mutta valmistujaiset voivat olla hiuskriisien kulta-aikaa. Onneksi yksinkertainen on kaunista: kun viime hetken paniikki iskee, a low bun to the rescue! Tee näyttävä ja nopea kampaus – jotta valmistujaispäähine istuu kuin lakki päähän.

 

Matala nuttura

 

3 tuotetta, 5 askelta

Valmistujaislakin alle ei kannata tehdä korkeaa kampausta, sillä lakki laskeutuu yllättävän syvälle päähän. Mittaile jo ennen kampauksen tekoa, mihin kohtaan lakki asettuu päässäsi – ja mihin nuttura kannattaa laittaa.
Klassinen niskanuttura tarvitsee helppoudestaan huolimatta oikeat tuotteet, jotta kampaus kestää koko päivän. Pitäähän kampauksen kestää kiusallisimmatkin rupattelutuokiot kaukaisten sukulaisten kanssa!

Tee näin:

 1. Laita hiukset matalalle poninhännälle niskaan.
 2. Laita pieni määrä Four Reasons Original Smooth & Shine Serumia hiuksiin antamaan kosteutta. Hoito- ja viimeistelyseerumi silottaa sähköisiäkin hiuksia ja antaa kauniin kiillon kampaukselle. Rakennetta ja pitoa saat helposti Four Reasons Original Fiber Wax -kuituvahalla.
 3. Twist and flick! Kääri hiukset poninhännän ympärille samalla kiertäen hiuksia kauniiksi spiraaliksi.
 4. Kiinnitä nuttura pinnillä.
 5. Viimeistele Four Reasons Original Freeze & Shine Hairspraylla ja kesytä vallattomimmatkin irtohiukset.

  Luottonuttura ei petä koskaan. Ota tämä kampaus käyttöön varsinkin silloin, kun aikaa on vähän, mutta juhlapäivä tulee olemaan pitkä!

  Four Reasons

  Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.