Inspiraatio

Kylmä ja lämmin yhdistyvät – katso ohjeet korallisävyyn!

5.6.2020, Marika

Yksi suosituimmista ja erityisesti kesän herkullisimmista sävyistä on koralli, jossa yhdistyvät kylmä pinkki ja vaalea oranssi. Instagramissa hashtagin #coralhair alta löytyy yli 44 tuhatta erilaista korallin sävyä. 

Kuvat: @priscilla_kerns / @prideoftheamazons

Jos haluat luoda korallisävyn hiuksiin itse, helppo kikka on sävyttää hiukset kaksivaiheisesti: värjää pohja ensin pinkiksi ja korallisoi se sitten oranssilla sävyllä. Pinkin pohjan saat luotua suoraan Color Mask Art Neon Pink Ruby– tai Rose Quartz -suoraväreillä tai luomalla niistä oman sekoituksesi. Sävyn intensiivisyyttä voit säädellä Color Mask Art Clear Crystal -laveeraajalla.

Kuva/hiukset: Kirsi Rantanen, Kampaamo Verstas

Rosén tai pinkin sävyinen suoraväri vaatii kuitenkin näkyäkseen puhtaanvaalean pohjan, joten huomioi, että saatat joutua vaalentamaan hiukset ensin kampaajalla. Pinkinsävyinen pohja korallisoidaan esimerkiksi sävyttävällä Color Mask Golden Copper -tehohoidolla, johon voit laittaa tarvittaessa joukkoon hieman Color Mask Orange -sävyä. Parhaan lopputuloksen saat toteuttamalla korallisävyn kampaajallasi.

Marika

Oma-aloitteinen "jalat maassa" -tyyppi, joka on päältä tyyni ja sisältä sähäkkä. Katu-uskottava digi- ja someguru, jolla on huumorintaju kohdallaan! Marika on rock! // "Feet on the ground" persona and calm on the outside, she is actually packed with spunk! A digital and social media guru with a great sense of humor. Marika is pure rock’n’roll.