Tapahtumat Yhteistyö

Muuttumisleikki by Pupulandia & Four Reasons

24.6.2019, Monna

Järjestimme yhdessä Pupulandia-blogin Jenni Rotosen kanssa kilpailun, jossa Jennin fanit pääsivät hakemaan mukaan muuttumisleikkiin Four Reasons -studiollamme.

Pupulandia-Four-Reasons-muuttujaleikki studio

Hemmottelua ja uutta ilmettä

Voittajille oli luvassa ihana hemmottelupäivä, joka sisälsi Four Reasons -kouluttajien Jonna Karjusen ja Harri Paanasen toteuttaman uuden hiustyylin, meikkivinkkejä sekä uuden asukokonaisuuden Nansolta, päivän huipentuessa skumppalasien kilistelyyn.

Pupulandia-Four-Reasons-muuttujaleikki herkut

Osallistujia oli lukuisia ja onnetar suosi Jenniä Helsingistä sekä Saraa Valkeakoskelta. Molemmat kirjoittivat hakemuksessaan kokemastaan rankasta alkuvuodesta ja kaipasivat muutosta ja hemmottelua.

Jännitystä ilmassa

”Vähän jännittää, mutta yllättävän vähän. Tämä tuli niin tarpeeseen, ihana olla täällä!”, totesi helsinkiläinen Jenni, toinen muuttujapäivän voittajista. Jännitys oli kuitenkin positiivista ja samalla juteltiin osallistujien haaveista uuden hiustyylin suhteen. ”Mua kiinnostaisi skarppi leikkaus sekä nykyistä vaaleampi ja luonnollisempi lopputulos”, kertoi Sara, joka oli saapunut Helsinkiin Valkeakoskelta.

”Mun hiuksille saa tehdä mitä vaan – kunhan ei tarvitse tällä samalla tukalla lähteä kotiin, niin olen tyytyväinen”, naureskeli muuttuja-Jenni. Four Reasons -kouluttajamme Jonna Karjusen ilme kirkastui heti, kun toteutukseen luvattiin vapaat kädet ja sen jälkeen keskusteltiinkin jo vaaleista, mutta sävykkäistä kesähiuksista rose-, koralli- tai persikkaisella vivahteella.

Kuohuvaa ja uudet kuosit

Aamupäivä toteutettiin muuttujien hiuksia ja lounaan jälkeen kolmikko lähti Jennin kanssa käymään Nansolla valitsemaan kullekin sopivat vaatteet. Sara oli ylittänyt itsensä Nansolla, kun mukaan oli tarttunut kuviolliset mustavalkoiset housut, joita nuori nainen ei omasta mielestään olisi koskaan itse ostanut. Ihanaa heittäytymistä! Muuttuja-Jenni oli myös löytänyt itselleen kauniit kesäiset vaatteet.

Pupulandia-Four-Reasons-muuttujaleikki Jenni 2

Valitettavasti sadesää iski paluumatkalla, mutta ei muuta kuin pientä fiksausta hiuksiin, uudet vaatteet päälle ja kilistelemään skumppalasilliset onnistuneelle päivälle. Kuvaustilanteesta oli jäykkyys kaukana ja koko poppoo piti yhdessä hauskaa kameroiden edessä. Pupulandian Instagram-tiliä @jennipupulandia seuraavat pääsivät vielä todistamaan muuttuja-Jennin täydellistä taidonnäytettä Celeste Barberin tanssimuuveistakin päivän päätteeksi.

Uusi hiustyyli, freesi fiilis

Muuttuja-Jennin hiuksiin luotiin upea, tyylikkään savuinen roosa sävy Four Reasons Optima -hiusvärillä.

Saran lookia kevennettiin kirkastamalla väriä ja leikkaamalla hiukset hieman ilmavampaan malliin. Uusien hiusten ja vaatteiden kanssa oli mukava jatkaa iltaa studiolla ja saimme hauskoja, upeita kuvia lopputuloksista.

2.7 3 arviota
Kerro mielipiteesi
Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit