Tuotetieto

Viileän vaalean paras hopeashampoo – Four Reasons Professional No Yellow

26.6.2019, Mira

Vaaleiden hiusten ehdoton pelastaja on luottohopeashampoo. Katso videolta, kuinka keltaiseen taittavat hiukset muuttuvat kylmän vaaleiksi täysin ilman väriaineita, pelkän Four Reasons Professional No Yellow -hopeashampoon avulla!


Jep, meillä blondeilla todella on aina hauskempaa. Varjellumpi salaisuus on, että elämä vaaleahiuksisena on toisinaan tuskaa. Kampaamokäynnin jälkeen hopeisena hehkuvat hiukset menettävät viileytensä helposti. Ja ne kotivärjäyskatastrofit, joiden jälkeen kylpyhuoneen peilistä tuijottaa sitruunankeltainen kuontalo.. Kun elämä antaa sitruunoita, say hello to No Yellow.

Omiin tarpeisiin parhaan hopeashampoon löytäminen on pitkä tie. Sen oikean löytääkseen tarvitsee tietää, mitä shampooltaan haluaa. Riittääkö kevyt taitto, kaipaako kunnon sävyä vai tahdotaanko vain ylläpitää kampaajan aikaansaamaa, kaunista viileää vaaleaa seuraavaan kampaamokäyntiin asti. Jos hopeashampoolla haluaa saavuttaa aidosti viileän sävyn tai taittaa pois keltaisuutta, täytyy shampoossa olla runsaasti pigmenttejä.

Oletko se kampaajan kauhu, joka näkee keltaista kaikkialla (ja saa kampaajan näkemään punaista)? Tahdotko hopeashampoon, joka sekä poistaa keltaisuutta, antaa hehkuvan viileän sävyn että tekee hiuksistasi pehmeän tuntuiset ja herkullisen hedelmäisen tuoksuiset? Four Reasons Professional No Yellow -hopeashampoo on kehitetty sinulle.

Tullessaan markkinoille No Yellow voitti heti kampaajat puolelleen, eikä ihme. Tästä keltaisuutta taittavasta shampoosta tuli vahva suosikki pigmenttirikkaan koostumuksensa, hyvän tuoksunsa ja upean taittokykynsä ansiosta.

Muutama syy tarttua purkkiin ja puristaa hellästi

#1 Tämä hopeashampoo on täynnä hiusta helliviä kasviuutteita, kuten papaijauutetta, irisuutetta ja rohtosammakonputkiuutetta. Kasviproteiini vahvistaa hiuksia ja korjaa vaurioita. Mitä siis tulee hoitavuuteen, No Yellow päihittää muut hopeashampoot mennen tullen.

#2 No Yellow on suomalainen, 100 % vegaaninen ja pakattu kierrätettävään pakkaukseen. 🌱

#3 Jättää hiukset tasaisen sävyiseksi, kauniin kiiltäviksi ja valloittavan viileiksi. Tämä on lupaus: voit heittää hyvästit keltaisille hiuksille.

#4 Ei hopeashampoille tuttuja ongelmia, kuten tunkkaista tuoksua tai karhean kuivia kutreja. Suihkun jälkeen hiukset tuntuvat pehmeiltä ja tuoksuvat herkullisilta.

Kampaajan vinkit hopeashampoon käyttöön

Mitä enemmän hopeashampoota käytät hiustesi pesuun, sitä tasaisempi lopputuloksesta tulee. Vaikutusaikaa vaihtelemalla voit säädellä sävyn intensiivisyyttä: mitä kauemmin hopeashampoo saa vaikuttaa, sitä voimakkaamman tuloksen saat.

Muista, että lopputulos näyttää erilaiselta riippuen siitä, kuinka tummaan, vaalennettuun tai keltaiseen pohjaan shampoota käytetään: viileä sävy tarttuu ärhäkämmin puhtaanvaaleisiin hiuksiin ja laimeammin superkeltaisiin tai luonnollisiin hiuksiin. Aivan valkoisissa hiuksissa hopeashampoo voi näyttää jopa kauniin laventeliselta lilalta! No Yellow sopii kaikille vaaleaveriköille ja toimii hyvin myös luonnollisten harmaiden kirkastamiseen.

Kehuttu ja kohuttu keltaisuuden poistaja

No Yellow on huomattu myös muualla kuin kampaamoissa. Me Naisten testissä rakastettua hopeashampootamme kuvailtiin mm. näin: ”Itse tykkään runsaasta vaahtoamisesta, ja siksi tämä saa plussaa. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen kaipaavan hoitoainetta, mutteivät ole kuitenkaan rutikuiva takkukasa. Hiusten kuivuttua huomaan, että shampoo myös toimii: hiukset hehkuvat hopeisina.”

Paletilla-blogia pitävä Viivi listasi vuonna 2019 No Yellow -shampoon kolmen parhaan joukkoon: ”Tämä kyseinen hopeashampoo on ollut todellinen yllättäjä sillä se jättää hiukset tasaisen sävyiseksi, mutta myös sen helmiäisen vivahteen ansiosta todella kiiltäviksi. Hiukset eivät jää käytön jälkeen karheiksi vaan enemmänkin hoidetun tuntuiseksi mikä on ehdottomasti todella hyvä juttu. Yleensä hopeashampoiden jälkeen hiuksiin pitää laittaa hoitava hiusnaamio jotta pehmeys saadaan takaisin. Tämän kanssa ei tarvitse sellaisia välttämättä käyttää!”

Suositeltuaan kyseistä shampoota viileän vaalealle ystävälleen sai tämän artikkelin kirjoittaja pian puhelimeensa viestin: ”PS. Se Four Reasonsin Pro -hopeashampoo ihan täydellist!! Eilen käytin ekaa kertaa.” Koska kyseisen arvostelun antanut henkilö on cool sanan kaikissa merkityksissä, suosittelemme luottamaan hänen sanaansa.

Etkö usko? Katso video.

3.6 173 arviota
Kerro mielipiteesi

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit