Yhteistyö

YSTÄVÄKIRJA: Nata Salmela (#friendshipgoals)

18.12.2020, Four Reasons Original

Fiilis tällä hetkellä: #blessed. Olen niin onnellinen siitä, että Four Reasons -perheemme laajenee päivä päivältä. Minulle on kuitenkin tärkeää, että uudet ystävät ovat muutakin kuin kauniita kasvoja. Ystävyydessä parasta on jaetut salaisuudet, keskiyön kuiskailut ja se, että hyväksyy toisen outouksineen kaikkineen. Nostalgiatripilläni päätinkin tehdä vanhan kunnon ystäväkirjan, jotta pääset oppimaan lisää lempi-ihmisistäni. Tänään vuorossa on pitkäaikaisin ystäväni Nata Salmela.

Original-mottosi?
”Remember who you were before Instagram?” :D:D Nope.

Suihkulaulubravuurisi?
Petri Nygård − Märkää

Epäsuosituin mielipiteesi?
Satsuma on parempi kuin klementiini.

Oletko virkku vai torkuttaja?
En käytä herätyskelloa. 😀 Olen iltavirkku yrittäjä!

Erikoisin paikka, johon olet nukahtanut?
Luentosali.

Naurettavin riita, johon olet joutunut?
Se, kun mies kokkasi mielestäni liian löysän kasvissosekeiton (I’m sorry for what I said when I was preggo).

Oudoin asia, jota teet yksin ollessasi?
Viikkailen mun t-paitoja värijärjestykseen.

Lempituotteesi Original-sarjasta?
Shampoo, koska käytän sitä päivittäin. Moisture Shampoo ja Moisture Conditioner.

 

Kiitos näistä Nata! Itse en uskalla ottaa kantaa satsumien ja klementiinien väliseen taistoon, joten sovitaan, että olen kletsumoiden puolella. Kerroin t-paitaharrastuksestasi myös muille täällä Four Reasons -studiolla ja moni olisi halukas ottamaan sinut viettämään laatuaikaa itseksesi myös omaan vaatehuoneeseensa.

Lempituotteet olivat Natalta nappivalinta! Moisture Shampoo ja Conditioner ovat huipputuotteita, jotka pitävät yllä hiusten kosteustasapainoa ja sopivat erityisesti käsittelemättömälle, kosteutta kaipaavalle tukalle ihan jokapäiväiseen käyttöön.

💜: Original

Four Reasons Original

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.