Inspiraatio Tuotetieto

”Ihan omaa luokkaansa, ei vaan kerta kaikkiaan ole mitään, mihin verrata!” Kampaajat kommentoivat Bio-Molecule Repair® -linjaa

22.5.2024, Four Reasons

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® -linja on tuonut aivan uuden tason hiusten suojaamiseen, ja ammattilaiset ovat olleet innoissaan uusien tuotteiden kyvyistä. Lue kampaajien ensireaktioista, ja mitä muuta heillä on sanottavana tuotteiden tehosta!

Tehokkuus on suuri plussa

Roosa Mononen kertoo Bio-Molecule Repair® Treatmentin ihanasta tuoksusta ja selvittävästä vaikutuksesta pesupaikalla: ”Treatment pesupaikalla oli super, selvitti hiukset todella hyvin, joka aina nopeuttaa työskentelyä. Huippu tuote!” Roosan kädenjälkeä löydät Instagram-tililtä @hairstylistroosa

Hanna Q -parturikampaamon Hanna on vakuuttunut uuden tuotelinjan erityisyydestä: “On ollut ennenkin hyviä tuotteita hiusten hoitoon, mutta tämä on kyllä jotain ihan omaa luokkaansa! Ei vaan kerta kaikkiaan ole mitään, mihin verrata.” Hannan löydät Instagramista @Parturikampaamohannaq tilin takaa.

Vaikutus näkyy välittömästi

Maarit Heinonen tunsi eron ensimmäisen käyttökerran jälkeen: “Treatmentin vaikutus pesupaikalla oli nähtävissä heti. Miten hiukset tulivatkaan saman tien aivan eri tuntuiseksi ja pehmeiksi?” Maarit ihastelee.

Tähtikampaamossa huomattiin hiuksien pitkään kestävä pehmeys: “Treatmentin jälkeen hiukset eivät ainoastaan selvity, vaan myös tuntuvat silottuvan. Hiusten latvat pysyvät pehmeinä ja sileinä jopa seuraavaan päivään, ja mikä parasta, tuote jättää hiuksiin pidempään hoidetun tunteen, verrattuna moneen isompaan brändiin,” hän lisää.

 

Vahvemmat ja vastaanottavaisemmat hiukset

Vain viikon käytön jälkeen Hanna Q:ssa oltiin valmiita suosittelemaan tuotteita kaikille, erityisesti niille, jotka käsittelevät hiuksia kemiallisesti tai käyttävät lämpötyökaluja. “Voin vilpittömästi tällä vajaan viikon käyttökokemuksella suositella ihan kaikille, etenkin jos yhtään käsittelet hiuksia kemiallisesti tai lämpötyökaluilla.”

Ja Hannan mukaan tuotteiden teho ei rajoitu vain hetkellisiin tuloksiin. “Jo yhdellä käyttökerralla huomaat eron: hiukset ovat vahvemmat ja vastaanottavaisemmat värjäykselle ja vaalennukselle. Jopa vaalennuksen jälkeen hiukset tuntuvat paremmilta kuin aloittaessa, mikä on todella harvinaista.

Heavyhair-kampaamossa on huomattu tuotteiden vahvistava vaikutus: “Ensimmäisellä kerralla jo huomasi, kuinka paljon vahvempi hiuksesta tuli ja hius oli erittäin helposti selvitettävissä. Jokainen tietää miten ärsyttävä takkuuntuva latva on, mutta Bio-Molecule Repair® Treatmentilla ei tarvinnut edes pesupaikalla ”repiä” hiuksia, vaan hius selvittyi melkein jopa itsestään.”

Tutustu uutuustuotteisiin

Jos etsit tuotteita, jotka tekevät eron hiuksiin, Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® -linja on tutustumisen arvoinen. Linjan tuotteet tarjoavat monipuolista hoitoa ja vaikuttavat välittömästi: ne tekevät hiuksistasi silminnähden pehmeämmät ja helpommin käsiteltävät jo ensimmäisestä käytöstä lähtien. Jos esimerkiksi värjäät hiuksiasi tai käytät säännöllisesti lämpötyökaluja, tuotteet vahvistavat hiuksiasi ja suojaavat niitä vaurioilta, mikä on erityisen tärkeää jatkuvan rasituksen alla.

Professional Bio-Molecule Repair® Protect Spray

Kampaamohoitoihin tarkoitettu tekninen suihke on hiusta korjaava, suojaava ja ylläpitävä tuote. Protect Spray ylläpitää suomukerroksen toimintaa ja korjaa hiuksen sisäisiä vaurioita. Pyydä Bio-Molecule Repair® -hoitoa kampaajaltasi, hiuksesi kiittävät. Löydä lähin Bio-Molecule Repair® -kampaamo kampaamohaun kautta!

Vaikka Bio-Molecule Repairin® vaikutus on välitön, sen työ hiuksessa on loputon. Ylläpidä siis hiuksiasi kotihoitotuotteilla Bio-Molecule Repair® Shampoolla, Treatmentilla ja Serumilla.

Professional Bio-Molecule Repair® Shampoo

Bio-Molecule Repair® -teknologian sisältävä shampoo auttaa suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää niiden kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sekä sisältä että ulkoa. Osta shampoo kotiin ja ylläpidä hiuksia joka pesulla.

Professional Bio-Molecule Repair® Treatment

Vaurioituneille hiuksille sopiva tehohoito sisältää Bio-Molecule Repair® -teknologian, joka suojaa hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää sen kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa. Treatment selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä. Treatment sopii vaikka päivittäiseen käyttöön ja täydentää suihkurutiinin täydellisesti.

Professional Bio-Molecule Repair® Serum

Vaurioituneille hiuksille sopiva seerumi. Valitse seerumi, jos haluat uutta kiiltoa ja joustavuutta hiuksillesi tai sinulla on käsitellyt tai rasittuneet hiukset, jotka kaipaavat vahvistusta. Seerumi ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja suojaa hiuksia lämpökäsittelyn, ympäristön sekä kemiallisten käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta. Professional Bio-Molecule Repair® Serum korjaa ja suojaa hiuksia ympäristön rasituksilta, lämpökäsittelyiltä sekä mekaaniselta vaurioitumiselta.

Jatkuva kotihoito Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® -tuotteilla on olennaista hiusten kunnon kannalta. Hiuksia kannattaa siis todella ylläpitää myös kampaamokäyntien välissä, jotta kampaamossa tehty korjaustyö ei valu kotona hukkaan!

 

Löydä lähin Professional Bio-Molecule Repair® -tuotteita myyvä kampaamo täällä!

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.