Tuotekuvaus

Jokainen hiuspohja kaipaa toisinaan virkistystä, mutta hiusvedestä hyötyy erityisesti kutiseva, ärtynyt tai hilseilevä päänahka. Virkistävä Four Reasons Original Scalp Revitalizing Tonic -hiusvesi ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Aloe vera ja glyseriini kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa, mentoli stimuloi ja viilentää. Raikas teepuuöljyn tuoksu!

Oh, so green! Scalp Revitalizing Tonic on 100 % vegaaninen, valmistettu Suomessa uusiutuvalla energialla ja pakattu kierrätysmateriaaliin.

Vastuullisuus

Tämä tuote on vaaleanpunainen valinta: 100 % vegaaninen, pakattu kierrätysmuoviin, valmistettu Suomessa ja suunniteltu sinulle U-P-E-A, jotta saat parhaat välineet itseltäsi näyttämiseen. Kierrätysmuovista ja PEFC-sertifioidusta kartongista valmistettu pakkaus on täysin kierrätettävä: kun surullinen päivä koittaa ja pullon pohja on paljas, lajittele pullo muovijätteeseen ja pakkaus pahvinkeräykseen!

Näin käytät minua
Levitä tarpeen mukaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Älä huuhtele. Sopii käytettäväksi kaikille hiuspohjille, erityisesti rauhoittamaan, raikastamaan ja kosteuttamaan kutisevaa, ärtynyttä tai hilseilevää hiuspohjaa. Älä käytä tuotetta, jos hiuspohjassasi on haavaumia.
Sisältäni löydät

Aloe vera, glyseriini ja mentoli.

Ainesosaluettelo (INCI)

Aqua (Water), Alcohol Denat., Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Menthol, Piroctone Olamine, Lactic Acid, Hydroxyethylcellulose, Limonene.

Lisää minusta
Tuoteperhe
Jätettävä hoitoaine
Erityisominaisuudet
SilikonitonVaaleanpunainen valintaVegaaninen
Hiuspohja
Hilseilevä hiuspohjaKuiva ja kutiseva hiuspohja
Koko
150 ml
Valmistusmaa
Finland
Kokoluokka
Normaali