Tuotetieto

TESTI: Kutiseva, hilseilevä tai rasvoittuva päänahka? Selvitä, mitä hiuspohjasi kaipaa!

2.1.2023, Four Reasons

Hyvästi, hiuspohja h**vetistä! Kutiseeko tai kuivuuko päänahka, tuntuvatko hiuksesi öljytyiltä tunti pesun jälkeen, tippuuko harteillesi huolien lisäksi kasapäin valkoista? Vaikka meistä jokainen on upea hilseellä tai ilman, ei kukaan jaksa selvitellä hiuspohjan ongelmia päivästä toiseen. Nopealla testillämme saat helposti selville, millä tuotteilla hiuspohjaongelmasi ovat menneen talven lumia!

Tiedetään. Yleensä kävelet häntä koipiesi välissä ja korvat luimussa marketin hyllyväliin 63 ja nappaat vaivihkaa koriisi sen koko perheelle tutun hilseshampoon, joka tuoksuu teollisuudelle ja tarjoaa yhtä paljon elämyksiä kuin tuhannesneljässadas metromatka kotoa töihin. No more! Ansaitset parempaa: sinulle suunnitellut tuotteet, jotka hoitavat hiuspohjaasi, hemmottelevat aistejasi ja täyttävät vaatimuksesi vastuullisuudesta. Tee helppo, yhden kysymyksen hiuspohjatesti alta ja selvitä, mitkä Four Reasons Original Scalp -sarjan tuotteista ovat parhaat juuri sinulle.

Lue myös nämä vinkit hiuspohjan hoitoon:

💆‍♀️ Terveet hiukset saavat alkunsa terveestä hiuspohjasta: katso 5 vinkkiämme hiuspohjan hoitoon!

💆‍♀️ Syy rasvoittuviin hiuksiin löytyykin hiuspohjasta | Näin saat hiuksistasi puhtaat ja ilmavat

 

Eikö testi huvita? Lue parhaat tuotteet kutisevan, kuivan, hilseilevän ja rasvoittuvan päänahan hoitoon

Jos testit eivät ole juttusi (tylsyys asuu meissä kaikissa, toisissa se vain on kellarissa ja toisissa istuu räystäällä), voit myös kurkata parhaat tuotteet hiuspohjan hoitoon alta. Oli ongelmasi sitten päänahan kutina, kuivuus, rasvoittuminen tai hilse − tai ei mikään näistä mutta käytät säännöllisesti muotoilutuotteita − alta löydät ongelmasi ratkaisemiseen suunnitellun täsmäkombon.

Hiuspohja kutisee, on kuiva tai tippuu kuivaa hilsettä

Kutisevan ja kuivan hiuspohjan tai kuivan hilseen hoitoon tarvitset rauhoittavan shampoon, kutinaa helpottavan hoitoaineen ja virkistävän hiusveden, joka tuntuu ihanalta kuivassa hiuspohjassa. Pahimpina hetkinä voit ottaa jokapäiväiseen käyttöön kuorivan shampoon, joka toimii myös hemmotteluna kerran viikossa!

Rauhoittava Four Reasons Original Scalp Calming -shampoo auttaa päänahan kutinaan ja on tarkoitettu erityisesti herkälle ja kuivalle hiuspohjalle sekä kuivan hilseen hoitoon. Se tasapainottaa hiuspohjaa ja hillitsee kutinaa. Raikas, valkoisen puuvillan kukan tuoksu!

Raikastava Four Reasons Original Scalp Refreshing -teepuuöljyhoitoaine helpottaa hiuspohjan hilseilyä ja kutinaa sekä hoitaa hiuksiasi tehokkaasti. Raikas yrttien ja sitruunan tuoksu!

Hiusvedestä hyötyy erityisesti kutiseva, ärtynyt tai hilseilevä päänahka. Virkistävän Four Reasons Original Scalp Revitalizing Tonic -hiusveden aloe vera ja glyseriini kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa, mentoli stimuloi ja viilentää. Raikas teepuuöljyn tuoksu!

Four Reasons Original Scalp Scrub -shampoo on kuoriva ja kosteuttava shampoo hiuspohjan hoitoon. Hellävaraisesti pesevän shampoon sisältämät luomuriisirakeet sekä maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Virkistävä bergamotin tuoksu!

Hiuspohja on ärtynyt

Ota käyttöön yllä luetellut kuivan hiuspohjan tuotteet, mutta jätä tarvittaessa pois kuorinta äläkä käytä hiusvettä niinä päivinä, kun hiuspohjassasi on haavaumia. 

Hiuspohja on normaali, mutta käytän säännöllisesti muotoilutuotteita

Runsaasti muotoilutuotteita käyttävän kannattaa kuoria hiuspohja ainakin kerran parissa viikossa. Nappaa kuoriva shampoo osaksi viikonlopun hemmotteluhetkiä ja hiusrutiiniasi − aivan kuten kasvojen iho, myös hiuspohja nauttii saadessaan hengittää!

Four Reasons Original Scalp Scrub -shampoo on kuoriva ja kosteuttava shampoo hiuspohjan hoitoon. Hellävaraisesti pesevän shampoon sisältämät luomuriisirakeet sekä maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Virkistävä bergamotin tuoksu!

Hiuspohja rasvoittuu tai siinä on rasvaista hilsettä ja epäpuhtauksia

Rasvoittuvan hiuspohjan tai rasvaisen hilseen ja epäpuhtauksien hoitoon paras apu on teepuuöljy. Virkistävän shampoon ja hoitoaineen lisäksi suosittelemme lisäämään rutiiniisi virkistävän hiusveden, joka tuntuu ihanalta hiuspohjassa. Rasvaisen hilseen hoitoon sopii myös kuoriva Four Reasons Original Scalp Scrub -shampoo sekä virkistävä Four Reasons Original Scalp Revitalizing Tonic -hiusvesi.

Four Reasons Original Scalp Refreshing -teepuuöljyshampoon mentoli virkistää hiuspohjaa ja antaa miellyttävän, viileän tunteen. Raikastava Four Reasons Original Scalp Refreshing -teepuuöljyhoitoaine helpottaa hiuspohjan hilseilyä ja kutinaa sekä hoitaa hiuksiasi tehokkaasti. Tuoksuu raikkaalta sitruunalta ja yrteiltä!

Psst! Kaikki Scalp-tuotteet ovat 100 % vegaanisia, valmistettu Suomessa uusiutuvalla energialla ja pakattu kierrätysmateriaaliin. Tutustu Original Scalp -sarjan tuotteisiin!

 

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.